Sons of Norway Distrikt 8

Blogg

UTSATT!!

Skrevet av Tor Arild Halvorsen

Sons of Norways kongress på Sand i juni 2020 og Sons of Norway's International Convention på Ringsaker august 2020 er utsatt til 2022.

På grunn av Coronaviruset er det bestemt fra det Internasjonale styret at alle distriktskongresser og den internasjonale kongressen på Ringsaker skal utsettes til 2022.

Det betyr at alle valg til Distrikt 8 sin kongress på Sand erstrøket. De som var delegater i Åsgårdsstrand i 2018 er dermed den sittende kongress som kan rådspørres derso det er behov for avstemminger innen distriktet.

Når det gjelder den internasjonale kongressen (Convention 2020), så vil den finne sted i 2022. Hvor den skal være, vet vi ikke ennå, men vi regner med at D8 fremdeles er arrangør.

Valg av nytt styre i D8 skulle funnet sted på Sand. Slik det er nå, så blir "det gamle" styret sittende. Skjer noe i forhold til de sittende styremedlemmene, så må evt styret peke ut nye medlemmer fra delegatene som var i Åsgårdstrand.

I forhold til det internasjonale styret, så skulle 4 av medlemmene vært skiftet ut på Ringsaker. 
Disse blir nå sittende i 2 nye år, noe som får betydning for vår internasjonale Director, Per Mikalsen, som skulle vært byttet ut i 2022, men må sitte til 2024 for at ikke alle styremedlemmene blir skiftet på en gang.

En slik utsettelse fører til mye uro og uorden i systemet!

Vi håper viruset snart dør ut, så kan vi gå på igjen med nytt mot!!

No thoughts on “UTSATT!!”

Kategori: